De overheid vacatures DagboekenHeb jij interesse,ben je gemotiveerd,flexibel en houd jouw van ons knusjes
sfeervol Nederlands feestje ,stuur dan jouw CV met foto naar ammakken@gmail.com

Als verkoper zorg je ervoor dat een webwinkel elke dag alweer opgeruimd en opgeruimd uitziet zodat de client gaarne in je webwinkel komt.... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - meer...

Met een hecht netwerk van persoonlijk terminals en transportlijnen integreert het beurs containervervoer tussen de westelijke zeehavens, een Duitse havens met een Noordzee en het Europese achterland.

Wij bestaan op zoek naar ons autonoom werkend kok. Jouw is medeverantwoordelijk vanwege het vloeiend laten draaien over de keuken. In een zomermaanden kan zijn het topdrukte, zodat stressbestendigheid, communicatieve vaardigheden en flexibiliteit een eis zijn. Hetgeen verlenen we?

Wanneer medewerker bediening ben jouw verantwoordelijk voor het ontvangen met gasten, opnemen over bestellingen, geven van info, serveren met bestellingen en afrekenen betreffende gasten. Ben je iemand met:

We willen dat de gasten het ambacht in de producten en gastvrijheid proeven en hechten veel waarde aan groei betreffende personen. Uiteraard bestaan wij daarom gerenommeerd vakpunt horeca en werken we samen in ons gepassioneerd team en vervaardigen we ons top eethuisje beleving begaanbaar voor een breed publiek!

Verder ben je verantwoordelijk wegens een kassa en de personeelsplanning. Een vacature is voor ongeveer 38 uur per week anti een marktconform salaris. Een overige arbeidsvoorwaarden worden in een persoonlijk gesprek besproken. Functie-voorwaarden:

Dit werk is nationaal of op een luchthaven Schiphol zelf. Men dien bereid bestaan teneinde al die werkzaamheden met te wensen pakken. Het betreft een vacature Chauffeur voor langere tijd betreffende mogelijkheid op ons vast afspraak!

En uiteraard ook niet te vergeten....je mag ook alsnog goed en aangenaam koken. Vervolgens dagen wij je uit om te antwoorden op deze vacature!

De 3 Gezusters is opzoek naar enthousiaste personen die met genoegen willen leren en niet bang zijn teneinde hard te werken in een mooi en vooral tevens intiem leerbedrijf. Ben jij onze andere aanwinst welke wij kunnen transformeren in een echte horecatopper? Reageer vervolgens snel! Met hoofdhaar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters ademt De Drie Gezusters ambiance. Zowel binnen mits op ons verwarmde terras kan zijn dit mogelijk om knus en vertrouwelijk te genieten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en buffet. De Drie Gezusters kan zijn gastvrij, sympathiek en warm. Het tussen andere natuurlijk mede door haar medewerkers. Bij Een Drie gezusters heb je ons dynamische, leerzame en in het bijzonder tevens gezellige werkplek in een met een grootste horecabedrijven aangaande Noord-Holland.

Gaarne een momentje in jouw item aangeven op die functie je reageert en bij je sollicitatie graag ons actuele (pas) foto.

Jouw raakt het visitekaartje van het wereldkeuken restaurant en dat vraagt teneinde bevlogenheid en servicegerichtheid. En om:

Ben je opzoek tot een leuke bijbaan waarbij jouw ’s avonds enkele uren werkt? Vind jouw het opwindend teneinde in de keuken staan? Dan ben je een borrel kok welke wij zoeken! Heb jij .. · Interesse vanwege een keuken · Ons flexibele– en stressbestendige houding · Een motivatie en je bent collegiaal Wat je kan verwachten.. · Een groot en knus team · Een aantrekkelijke bijbaan betreffende flexibele uren · Ons positie waarin je bijdraagt aan het succes met een zaak · Een mogelijkheid om door te groeien en jezelf te maken · Marktconform salaris en vakantiedage Hetgeen ga jouw verrichten? Je hoeft ook niet te kunnen koken, maar jij zorgt er immers wegens het alles tijdig én warm, netjes en lekker de keuken verlaat. De uren bestaan ’s avonds en een dagen flexibel in te segmenten. Ons perfecte bijbaan, explanation waarbij je zowel vanwege mits na jouw werk alsnog organiseren kan maken. Jij staat dicht op het vuur! Ingeval borrel kok voorzie je al die borrelaars met de Drie Gezusters na het banket tot veelal ons uur ofwel 02:00 allemaal hetgeen de borrelkaart te bieden heeft. Aangaande bitterballen tot eierballen en betreffende nachos tot kaasplankjes. Je houdt een frituur een gehele schemer lauw en maakt de borrelplanken zorgvuldig op.

We zijn op zoek tot ons alleen werkend kok welke ons team komt versterken, uren bestaan in overleg maar zo geoorloofd tussen de 32 en 38 uur. Hetgeen het betreft mag je zo snel geoorloofd beginnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *